Van elke gedoneerde Euro

komt minimaal 99 cent

ten goede van de projecten in India.

Hoe kunt u doneren?

Per bank

Ieder bedrag is welkom.
U maakt zelf een bedrag over op bankrekening:
IBAN: NL26 INGB 0688 4840 18 ten name van Stichting Pater Schlooz (BIC: INGBNL2A)

Nieuwsbrief

U kunt zich opgeven als donateur door op de rechter link ‘Nieuwsbrief met acceptgiro’ te klikken of te bellen naar 043-3101485. U ontvangt dan twee keer per jaar onze circulaire/nieuwsbrief met daarbij een acceptgiro waarmee u uw (zelf gekozen) bijdrage kunt overmaken.

Periodieke gift in geld

U kunt ook zelf een periodieke donatie regelen door op de rechter link ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’ te klikken en het hiervoor benodigde formulier te downloaden.

ANBI erkend

Stichting Pater Schlooz is erkend als ANBI, een algemeen nut beogende instelling (ANBI-RSIN nummer: NL003812674B01). Dit betekent dat, afhankelijk van uw eigen situatie, uw gift mogelijk aftrekbaar is voor de belastingdienst en dat er vrijstelling is van schenkingsrechten.

D

CBF-registratie en erkenning

Stichting Pater Schlooz is in het bezit van het CBF-Certificaat voor kleine goede doelen. Via deze link: CBF-Erkenningspaspoort kun je ons CBF-Erkenningspaspoort bekijken.

Wat is de Erkenning?

De Erkenning is het keurmerk voor goede doelen dat door het CBF, Toezichthouder Goede Doelen wordt uitgegeven. Met de Erkenning laten organisaties zien dat ze voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Voor grotere organisaties gelden uiteraard andere eisen dan voor kleinere. Circa 80 procent van het particuliere geefgeld staat inmiddels onder toezicht van het CBF. Aan een Erkend Goed Doel kun je gerust geven omdat je ervan uit kunt gaan dat de organisatie daadwerkelijk bijdraagt aan een betere wereld, zorgvuldig omgaat met elke euro, verantwoording aflegt en zich onafhankelijk laat controleren.

Transparantie in één oogopslag:

Het CBF-Erkenningspaspoort Het CBF-Erkenningspaspoort toont op een eenduidige en neutrale wijze de belangrijkste informatie van een Erkend Goed Doel. Transparantie in één oogopslag dus. Het paspoort bevat zowel kwalitatieve informatie over de doelstelling en activiteiten van de organisatie als financiële kengetallen. Deze laatste zijn door het CBF gevalideerd.

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen