Van elke gedoneerde Euro

komt minimaal 99 cent

ten goede van de projecten in India.

Hoe kunt u doneren?

Per bank

Ieder bedrag is welkom.
U maakt zelf een bedrag over op bankrekening:
IBAN: NL26 INGB 0688 4840 18 ten name van Stichting Pater Schlooz (BIC: INGBNL2A)

Nieuwsbrief

U kunt zich opgeven als donateur door op de rechter link ‘Nieuwsbrief met acceptgiro’ te klikken of te bellen naar 043-3101485. U ontvangt dan twee keer per jaar onze circulaire/nieuwsbrief met daarbij een acceptgiro waarmee u uw (zelf gekozen) bijdrage kunt overmaken.

Periodieke gift in geld

U kunt ook zelf een periodieke donatie regelen door op de rechter link ‘Overeenkomst periodieke gift in geld’ te klikken en het hiervoor benodigde formulier te downloaden.

ANBI erkend

Stichting Pater Schlooz is erkend als ANBI, een algemeen nut beogende instelling (ANBI-RSIN nummer: NL003812674B01). Dit betekent dat, afhankelijk van uw eigen situatie, uw gift mogelijk aftrekbaar is voor de belastingdienst en dat er vrijstelling is van schenkingsrechten.